Home

Udhėzimet Administrative (PDF)

Files

Order By : ID | File Title | Downloads | Submit Date
Page 1 of 2 2 >

file_icons/pdf3.gifRregullorja e Punės sė Qeverisė Nr.01-2007.pdf

Short Description:
Rregullorja e Punės sė Qeverisė Nr.01-2007
Submitted On:
23 Jan 2009
File Size:
1,146.74 Kb
Downloads:
1923

file_icons/pdf3.gifShtojca 1 pėr Vlersimin e Ndikimit Rregullativ-sh,a,s.pdf

Short Description:
Shtojca 1 pėr Vlersimin e Ndikimit Rregullativ-sh,a,s
Submitted On:
23 Jan 2009
File Size:
228.46 Kb
Downloads:
344

file_icons/pdf3.gifShtojca 2 per Vlersimin e Ndikimit Finaciar-sh,a,s.pdf

Short Description:
Shtojca 2 per Vlersimin e Ndikimit Finaciar-sh,a,s
Submitted On:
23 Jan 2009
File Size:
231.71 Kb
Downloads:
401

file_icons/pdf3.gifShtojca 3 pėr Koncept Dokumentin-sh,a,s.pdf

Short Description:
Shtojca 3 pėr Koncept Dokumentin-sh,a,s
Submitted On:
23 Jan 2009
File Size:
218.78 Kb
Downloads:
304

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr. 13-2007, pėr Shėrbimet Ligjore.pdf

Short Description:
U.A. Nr. 13-2007, pėr Shėrbimet Ligjore
Submitted On:
23 Jan 2009
File Size:
258.91 Kb
Downloads:
742

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr 14 per Draftim dhe Shtojcat.pdf

Short Description:
U.A. Nr 14 per Draftim dhe Shtojcat
Submitted On:
23 Jan 2009
File Size:
853.66 Kb
Downloads:
382

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr 18-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr 18-2008.pdf
Submitted On:
22 Oct 2008
File Size:
14,879.24 Kb
Downloads:
1210

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.13-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr 13-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
10,731.64 Kb
Downloads:
554

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.15-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr. 15-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
10,713.73 Kb
Downloads:
416

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.14-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr. 14-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
12,915.56 Kb
Downloads:
359

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.12-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr. 12-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
19,689.06 Kb
Downloads:
346

file_icons/pdf3.gifU.A.Nr.10-2008

Short Description:
U.A.Nr.10-2008
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
13,724.30 Kb
Downloads:
336

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.09-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.09-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
12,308.52 Kb
Downloads:
326

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.08-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.08-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
2,315.95 Kb
Downloads:
400

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.07-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.07-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
5,660.44 Kb
Downloads:
301

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.06-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.06-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
33,726.41 Kb
Downloads:
518

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.05-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.05-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
13,532.12 Kb
Downloads:
321

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.04-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.04-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
6,820.46 Kb
Downloads:
750

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.03-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.03-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
10,369.66 Kb
Downloads:
829

file_icons/pdf3.gifU.A. Nr.01-2008.pdf

Short Description:
U.A. Nr.01-2008.pdf
Submitted On:
13 Oct 2008
File Size:
5,427.34 Kb
Downloads:
876