Home arrow Ligjet e pakos Ahtisari arrow LIGJI MBI KOMPETENCAT, PĖRZGJEDHJEN E LĖNDĖVE DHE CAKTIMIN E LĖNDĖVE TĖ GJYQTARĖVE DHE PROKURORĖVE